Kies voor een refurbished iPhone bij je sim-only

Een sim-only is de beste optie als je goedkoper uit wilt zijn met je abonnement. Je betaalt allen voor de kosten van internet, bellen en sms’en. Wat veel goedkoper uitvalt dan wanneer je de nieuwste Apple iPhone erbij neemt. Dit kan je zomaar 30 euro per maand schelen. Gerekend over een termijn van twee jaar scheelt dit flink in de portemonnee. Toch is er een mogelijkheid voor je om goedkoper uit te zijn en een iPhone naast je abonnement te hebben.

Refurbished is de beste optie

Wil je toch een iPhone bij je sim-only hebben? Ga dan voor een refurbished iPhone. Refurbished iPhones zijn iPhones die al een keer gebruikt zijn door iemand en volledig opgeknapt worden. Dit geldt zowel voor wat oudere modellen als de refurbished iPhone 6 en de nieuwere modellen als de iPhone Xr.

Kies zelf de kwaliteit

Elke iPhone wordt volledig gecontroleerd op de staat waarin die verkeerd. Krassen of deuken in de behuizing worden genoteerd en de levensduur van de batterij wordt nog eens gecontroleerd. Het scherm wordt op zijn kwaliteit beoordeeld en indien nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd.

Bij iedere refurbished iPhone kun je kiezen tussen drie categorie├źn. Je hebt de keuze uit een A, B of C- Grade iPhone. Deze gradaties bepalen in welke staat de iPhone verkeerd. Een A Grade iPhone heeft weinig tot geen visuele beschadigingen of gebruikssporen. De A Grade iPhone verkeerd in topvorm. Een B Grade iPhone heeft een aantal lichte gebruikssporen en de C Grade heeft zichtbare gebruikssporen, zoals krassen of deuken in de behuizing.

De A Grade iPhone kost wat meer dan de B of C Grade Apple iPhone. Logisch aangezien die ook in betere conditie is. Vind je het niet erg om een iPhone in iets mindere conditie te hebben? Dan kun je geld besparen door voor een B of C Grade iPhone te kiezen.

Refurbished producten, vele malen goedkoper

Een nieuwe iPhone bij je abonnement of als los toestel, gaat je al snel richting de duizend euro kosten. Als je dit er niet voor over hebt of maandelijks geen hoge kosten wil hebben aan je abonnement dan is een refurbished Apple product voor jou de beste optie. Refurbished iPhones zijn al gauw honderden euro’s goedkoper dan gloednieuwe modellen. En ze werken nog net zo goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.