Waarom een prepaid simkaart verstandiger is voor een kind

Steeds meer jonge kinderen beschikken tegenwoordig over een smartphone. De ouders vinden het handiger als ze hun kind makkelijk kunnen bereiken en de kinderen willen graag een telefoon om erbij te horen. Hartstikke leuk natuurlijk maar wat voor soort abonnement kies je voor je kind. Of is het helemaal niet verstandig om een abonnement te nemen? In dit artikel leggen wij uit waarom we aanbevelen om een prepaid simkaart te nemen voor je kind.

Geen risico’s met hoge abonnementskosten

Aan een prepaid simkaart zijn er geen risico’s verbonden. Je koopt een simkaart met een aantal belminuten, sms’jes en MB’s per maand. Is de bundel op? Dan kan er niks meer mee gedaan worden. Bij een abonnement zit je ook vast aan een aantal belminuten en MB’s, ga je er overheen dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Het kan zomaar voorkomen dat je kind de hele nacht Youtube heeft gekeken waardoor het internet op is. Zonder enig besef kiest je kind ervoor om meer MB’s te gebruiken waardoor er aan het eind van de maand een hogere rekening is gekomen. Hartstikke zonde natuurlijk. Om dit te voorkomen is het verstandiger om voor een prepaid simkaart te gaan. Lees meer over de voordelen op Prepaidsimkaart.net.

Beltegoed op? Gewoon weer opwaarderen

Het liefst wil je het telefoongebruik van je kind zo goed mogelijk beperken. Echter, is dit niet altijd in de hand te houden. Bij een prepaid simkaart kan dit wel. Je koopt een aantal minuten in en als het op is, dan weet je gelijk hoeveel je kind heeft gebeld. Een ander voordeel is dat je gewoon weer de kaart kan opwaarderen als het leeg is. Hierdoor heb je zelf in de hand hoeveel er verbruikt mag worden. Daarnaast zijn er ook geen maandelijkse kosten verbonden maar bepaal je zelf hoeveel je wil uitgeven aan de prepaid simkaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.